Home

Wim Piels


Mail: wpiels@gmail.com?subject=Vraag via de website over Diaconie

Contact VOM

In deze Adventsperiode vragen we uw steun voor een straatkinderen project in Rwanda. In dit project van de organisatie FIDESCO zoeken jonge sociale werkers de straatkinderen op in de straten van Kigali, en nodigen hen uit naar een inloophuis van FIDESCO.

In het inloophuis krijgen de straatkinderen eten en medische en psychologische hulp en krijgen ze de kans om weer naar school te gaan. Als de kinderen weer zijn opgeknapt worden ze teruggeplaatst bij familie of als het niet anders kan in een pleeggezin.

Achter in de kerk ziet u foto’s van dit project en een flyer met uitleg. Graag vragen we uw steun voor dit project. U kunt uw bijdrage voor dit project achter in de kerk in de houten collecte bussen doen.

Meer informatie ga naar www.adventsactie.nl
Verslag Adventsproject 2013-2015: Nieuwe kansen voor kindprostituees in Cebu

De afgelopen drie jaren hebben we tijdens de Adventsperiode in de parochies van de Haarlemmermeer geld opgehaald voor het straatkinderen project van de organisatie FORGE in Cebu op de Filippijnen. Hieronder leest u een kort verslag over dit succesvolle project. Tijdens de Adventsperiode van dit jaar willen we een straatkinderen project van FIDESCO ondersteunen in Kigali, de hoofdstad van Rwanda.

Lees meer klik hier voor een uitgebreid verslag van de projecten in Cebu


Voor het Rooms Katholiek Kerkgenootschap is een groepsbeschikking afgegeven waarmee de Rooms Katholieke Kerk en al haar zelfstandige onderdelen als ANBI zijn aangemerkt. Klik op het logo ANBI voor overzicht ANBI publicatie PCI H. Joannes de Doper​​​