Home
Vakantie Fotowedstrijd
Ik ga op vakantie en neem mee……… MIJN FOTOTOESTEL. Fotowedstrijd voor De kinderen van de 1e communie. Hun broertjes en zusjes, hun vaders en moeders, Opa’s, oma’s, ooms, tantes, vriendjes en vriendinnetjes. Doe allemaal mee…….
 
Nog even en dan is het vakantie. Misschien ga je wel ver weg. Misschien blijf je in de buurt. Maar….. als je er op uit trekt, neem je fototoestel mee! Zie je iets vreemds aan, bij of in een kerk….  Of zie je iets godsdienstigs op straat…
 
Maak er snel een foto van en stuur die op naar
eerstecommunie@hjoannesdedoper.nl  Na de zomer gaan we die foto’s bekijken! Tot het einde van de schoolvakantie kun je foto’s insturen. De vormelingen van dit jaar zullen de foto’s beoordelen. Zij zijn de jury en maken een tentoonstelling. Zij bepalen wie de meest originele foto ingestuurd heeft, met de meest originele vraag. Voor die fotograaf is er een prijs! Er komt een echte prijsuitreiking!
 
Het mag elk godshuis zijn, katholiek, protestant, orthodox,  Ook een synagoge of moskee het maakt niet uit. Het vreemde wat je ziet moet naar alle waarschijnlijkheid wel iets met het geloof te maken hebben. Schrijf bij je foto waar en wanneer je die foto gemaakt hebt, welke vraag je erbij hebt en of je zelf al iets ontdekt hebt over wat je foto zou kunnen betekenen.