Home

21 juni weer Repair Café in De Ark
 
Op 20 en 21 mei vierde Kerkcentrum De Ark zijn 30-jarig bestaan. Sinds 15 mei 2013 zijn de Repair Cafés een vast onderdeel van De Ark. Ook na het feestweekend gaan ze in De Ark weer gewoon door.
Op woensdag 21 juni is het eerstvolgende Repair Café: van 13.30 – 16.00 uur kan iedereen terecht met een defect elektrisch apparaat, allerlei huishoudelijke voorwerpen, kapotte fietsen, kleding die korter gemaakt of gerepareerd moet worden en tuinapparatuur.
 
Ervaren vrijwilligers proberen al deze kapotte en defecte spullen te repareren.
Alles gebeurt gratis. Wel wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd, met als suggestie € 5.
Kerkcentrum De Ark ligt op Muiderbos 36.
 
Mensen die als vrijwilliger willen meedoen, vooral voor elektrische apparaten en pc’s, zijn ook welkom. Mail dan even naar repaircafehmr@gmail.com. Hoe vaak en waar je wilt meedoen, bepaal je zelf.
 
Na het Repair Café in De Ark zijn er nog Repair Cafés op woensdagmorgen 28 juni in Badhoevedorp, buurthuis 't Rietland, Chr. Huygensstr. 21 en op vrijdagmiddag 29 juni in Nieuw-Vennep, wijkgebouw Linquenda, Oostmeer 52.
In Hoofddorp en Nieuw-Vennep zijn de tijden 13.30 – 16.00 uur, in Badhoevedorp 9.30 – 12.00 uur. Het laatste kwartier worden meestal geen reparaties meer aangenomen.
 
Meer informatie is te vinden op de Facebookpagina van Repair Café Haarlemmermeer.