Home
M25 Kelderavonden
Elke eerste vrijdag van de maand hebben we Kelderavond, onze eigen club avond met tal van activiteiten, gezellig bijpraten, plannen maken en verhalen delen. We starten om 19:30 uur in de kelder van het parochiehuis aan de Kruisweg 1073 in Hoofddorp. Iedereen is welkom. Kom gerust eens kennismaken.

Taizé-viering in onze parochiekerk
Al meerdere jaren vindt in De Ark enkele keren per jaar een speciale viering plaats, geïnspireerd op de riten in Taizé. Taizé is een gemeenschap van religieuzen in het zuiden van Bourgogne, Frankrijk,  waar al tientallen jaren veel mensen vanuit alle landen naar toe trekken. De vieringen zijn meditatief, bij kaarslicht, met enkele teksten, stilte en veel liederen met korte teksten. Het zijn meditatieve liederen die een keer of acht worden herhaald, tenzij anders aangegeven. De melodie van een lied wordt éénmaal voorgespeeld, vervolgens eenmaal voorgezongen en daarna kan een ieder meezingen. Zondag 22 april organiseren wij met de predikant van De Ark deze viering in onze parochiekerk Joannes de Doper, aanvang 19.00 uur.  U bent van harte welkom.


Duizenden mensen gingen je voor in het wandelen van de stille tocht die is ontstaan naar aanleiding van de bijzondere gebeurtenis. Wil jij hier een onderdeel van zijn? Neem deel aan het jongerenprogramma van de Stille Omgang, een programma voorafgaand aan het lopen van de omgang door de hoofdstad van Nederland.

Het thema is dit jaar 'Everlasting'. Wat vind jij belangrijk in het leven? Welke zaken zijn eigenlijk van blijvende waarde? En hoe zit dat met de hemel? Zet zaterdag 17 maart alvast in je agenda, want deze avond wil je niet missen!

 
De Passion ook in Hoofddorp - 23 april
Het prachtige project de PASSION in HOOFDDORP zal ook dit jaar het verhaal over het lijden en de kruisiging van Jezus vertellen in de prachtige Kerk Joannes de Doper aan de kruisweg 1071 in Hoofddorp  Het verhaal over het lijden en de kruisiging van Jezus wordt met bekende popsongs, indringende teksten en met medewerking van artiesten uit de Haarlemmermeer gezongen en verteld. Op een interactieve manier vlak voor dat de goede week begint.  ’De PASSION in HOOFDDORP’ brengt mensen met elkaar in gesprek. Thuis, op het werk en op straat. En dat is precies wat ook wij beoogen, en dat we met elkaar een betere toekomst in mogen gaan. Na afloop kunt u de cast en muziekanten ontmoeten en iets te drinken.

Dit willen wij doen met veel PASSIE en met veel muziek, zodat u met ons deze tocht kunt maken. Iedereen doet dit voor elkaar door elkaar. De entree is gratis en aan het eind is er een waarderingscollecte.  Hopelijk zien wij jullie op die vrijdagavond 23 maart 20:00 uur in de Joannes de Doper kerk aan de kruisweg in Hoofddorp.

Programma 2017-2018 
Het JongerenPlatform heeft hard gewerkt om weer een leuk programma neer te zetten voor het komende seizooen. Voor details kijk eens op de pagina Programma. We komen in ieder geval weer bij elkaar op vrijdag 6 october voor een Kelderavond met Film. We beginnen dan om 19:30 uur.


Nieuwe leden JongerenPlatform M25 Hoofddorp
Het JongerenPlatform heeft er weer een paar nieuwe leden bij. Hard nodig om al die leuke activiteiten te blijven organiseren. We heten welkom: Irene van Langen, André Schenk en Ingrid Lub-DeVries. Daarnaast zijn uiteraard de "oude" leden Elise van der Leeuw en Tim Zwetsloot actief in het platform en zij zullen met hun ervaring blijven bijdragen.M25 heeft 40 kratten ingezameld voor de Voedeselbank
Op zaterdag 14 november heeft M25 Hoofddorp geholpen bij het inzamelen van boodschappen voor de Voedselbank Haarlemmermeer. In het kader van de landelijke actie DionAction, gezamenlijk goede doelen ondersteunen zoals dat ook in M25 van ons gevraagd wordt. 


M25 Band
Ben je jong en speel je een instrument, en wil je graag iets doen met geloof en muziek op een andere manier! Misschien is dan de M25-band iets voor jou! Kijk op deze pagina voor informatie en hoe je kan aanmelden en mee kan doen.