Home
Eerste Kelderavond van het Jaar
Op vrijdag 5 januari is weer de eerste gezxellige kelderavond van M25 Hoofddorp. Vooruit kijken naar 2018, gezellig bijpraten en plannen maken met z'n allen. Iedereen is welkom. vanaf 19:30 in de kelder in het parochiehuis aan de Kruisweg.


Nieuw Programma 2017-2018 bekend
Het JongerenPlatform heeft hard gewerkt om weer een leuk programma neer te zetten voor het komende seizooen. Voor details kijk eens op de pagina Programma. We komen in ieder geval weer bij elkaar op vrijdag 6 october voor een Kelderavond met Film. We beginnen dan om 19:30 uur.


Nieuwe leden JongerenPlatform M25 Hoofddorp
Het JongerenPlatform heeft er weer een paar nieuwe leden bij. Hard nodig om al die leuke activiteiten te blijven organiseren. We heten welkom: Irene van Langen, André Schenk en Ingrid Lub-DeVries. Daarnaast zijn uiteraard de "oude" leden Elise van der Leeuw en Tim Zwetsloot actief in het platform en zij zullen met hun ervaring blijven bijdragen.M25 heeft 40 kratten ingezameld voor de Voedeselbank
Op zaterdag 14 november heeft M25 Hoofddorp geholpenb bij het inzamelen van boodschappen voor de Voedselbank Haarlemmermeer. In het kader van de landelijke actie DionAction, gezamenlijk goede doelen ondersteunen zoals dat ook in M25 van ons gevraagd wordt. 


M25 Lidmaatschap 2017-2018
De groep jongeren groeit gestaag en dat willen we doorzetten. Je hoeft niet perse gelovig te zijn om mee te doen. Als je activiteiten leuk vind, ben je altijd van harte welkom. Meld je aan als lid en voor 25 Euro per jaar doe je dan gratis mee aan alle activiteiten. Meld je snel aan, je hoeft dan niet meteen te betalen.


M25 Band
Ben je jong en speel je een instrument, en wil je graag iets doen met geloof en muziek op een andere manier! Misschien is dan de M25-band iets voor jou! Kijk op deze pagina voor informatie en hoe je kan aanmelden en mee kan doen.