Home

Contact Kinderen & Knutselen
Angelique PluijgersPalm-Paas-stokken maken

Inschrijven Palm-Paas-stokken maken

Op zaterdag 8 april 2016 van 13:00 tot 15:00 uur gaan we met z’n allen de palmpaasstokken maken in het parochiehuis van onze kerk.

Op Palmzondag hebben we dan de Palm-Paasviering om 10:00 uur. Iedereen mag dan zijn palmpaasstok mee de kerk in nemen. Na de viering gaan we in optocht met de drumfanfare Melomanie naar de Meerstede. Daar worden we ontvangen en we kunnen daar een aantal mooi versierde stokken aan de ouderen geven. Vandaar gaan we weer terug naar de kerk. In het parochiehuis is er dan nog limonade (of koffie/thee) met wat lekkers.

Doe je mee? Schrijf je dan in!

De kosten bedragen
€ 2,50 en deze kun je voor het maken van de stokken in het parochiehuis contant betalen. Hiervoor krijg je een Palm-Paas-stok en een brood haantje. Ook voor crêpepapier om de stok mee op te vrolijken wordt gezorgd.
Zelf neem je nog mee: leuke/lekkere spullen om de stok mee te versieren en knutselmateriaal zoals plakband, schaar en touw.

Inschrijven kan vóór 5 april, via onderstaande formulier.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met het parochiesecretariaat (tel: 023-5638145 bereikbaar op ma t/m vr van 09:00 tot 12:00 uur) of stuur een mailtje naar

 
eerstecommunie@hjoannesdedoper.nl