Home

Prachtige locatie in onze Parochie

De gewelvenkelder Het Fundament onder onze kerk is uitgegraven en verbouwd tot een unieke locatie in Hoofddorp en biedt ruimte voor tal van activiteiten voor binnen en buiten onze parochie. Regelmatig activiteiten zoals lezingen, tentoonstellingen maar ook onze werkgroepen maken er graag gebruik van voor bijeenkomsten en vergaderingen.

Mer informatie of reserveren? Neem contact op met het secretariaat of de coördinator van Het Fundament.

Contact coördinator
Het Fundament
Rianne van Lent
   
Fundament@kaagnet.nl
    Kruisweg 1069, Hoofddorp
    Postbus 271, 2160 AG Lisse
    Telefoon 0252 - 250 333


Avondmaaltijd elke woensdagavond

Elke woensdagavond zal een maaltijd worden geserveerd in Het Fundament onder onze kerk. Iedereen is welkom om gezamenlijk een gesprekje aan te gaan onder het genot van een eenvoudige maaltijd. Kosten zijn 5 Euro per persoon. maaltijden beginnen om 18:00 uur.

U kunt zich aanmelden via Rianne van Lent:
zie details hierboven links.


Zondag Middag Lunch

Elke eerste zondag van de maand organiseren we een lunch in het Fundament. Na de viering eerst een kopje koffie en dan samen lunchen. Deze dag is ook de Boekinkel het Kruispunt open van 11:00 - 12:00 en kunnen de kinderen knutslen. Graag aanmelden bij Raminah van Eer.Kom gezellig naar het Fundament a.s. woensdag.

Er wordt weer lekker gekookt!

Zaterdag Koffie & Ruilen

Elke eerste zaterdag van  de maand Ruilen zonder Huilen. Of gewoon binnelopen voor een kop koffie of thee en een goed gesprek en ontmoeting. Van 09:00 - 11:00 uur.