Zomerweek Musical Spector

De KISI musicalweek 2022

Na het succes van de KISI musicalweek van vorig jaar, waarin een grote groep kinderen de musical Spector heeft ingestudeerd en opgevoerd organiseren we dit jaar een nieuwe week. In de eerste week van de zomervakantie, van dinsdag 19 juli tot en met zaterdag 23 juli vindt de tweede KISI musical week plaats!

Weer een week met zingen, dansen, oefenen, maar ook spelenderwijs iets leren over kerk en geloof. Een week vol gezelligheid en vrienden maken. Onder begeleiding van een grote groep enthousiaste jongeren verbonden aan de KISI organisatie. Dit jaar wordt de musical de Barmhartige vader ingestudeerd. Een musical die losjes is gebaseerd op het bekende verhaal van de verloren zoon.

Vanuit een zeer actuele problematiek vertelt deze meeslepende musical het verhaal van de verloren zoon. Het verhaal brengt Gods oneindige barmhartigheid door middel van muziek en drama van het hoofd naar het hart

Iedereen die heeft meegedaan en is komen kijken heeft kunnen zien hoe mooi en inspirerend deze week was. Een groot feest! Daarom dit jaar weer. Alle kinderen die dit ook een keer willen meemaken, hopelijk doen jullie ook mee. En alle parochianen verwelkomen we graag bij de uitvoering op zaterdag.

Mocht je meer informatie willen of je willen opgeven, dan kan dat via musical@hjoannesdedoper.nl

Kosten voor deelname zijn 45 euro voor het eerste kind uit het gezin, 40 euro voor het tweede kind uit het gezin en 20 euro voor het derde kind. Mocht de financiële bijdrage een probleem vormen, dan graag contact opnemen. Dit mag geen reden zijn om niet deel te nemen.