Alpha Youth Online

Vanaf dinsdag 20 april – 16.00 uur – Online via Zoom

Wie is Jezus? Hoe moet je bid­den? Waarom de Bijbel? Vraag jij je dit wel eens af, dan is de Alpha Youth mis­schien wel iets voor jou. Vanaf dins­dag 20 april start in het bisdom een online Alpha Youth cursus.

Alpha Youth

Diocesane Alpha Youth Alpha is een cursus voor 12-18 jarigen om kennis te maken met het chris­te­lijke geloof. We gaan tien dins­dag­mid­da­gen (1½ uur) met elkaar op stap. Beginnend met een overheer­lijke, zelfgemaakte smoothie starten we lekker relaxt de online zoomsessie.

Na een ontspannen gesprek starten we de video van de Alpha Youth-serie en dan begint het gesprek over of jij denkt dat er meer is tussen hemel en aarde, wie jij denkt dat Jezus is en of jij wel eens hebt gebe­den. Ie­der­een mag zijn eigen mening daarin hebben en we luis­te­ren met respect naar de ander. Durf jij dit avontuur aan?

Dinsdag­middag vanaf 20 april

We komen samen op dins­dag­mid­dag van 16.00 tot 17.30 uur. We starten op dins­dag 20 april en ein­digen op dins­dag 22 juni. Op zon­dag 30 mei zal er een extra mee­ting zijn met een gebeds­dienst.

Details

wie:                       12-18 jaar, van ongelovig tot gelovig

wat:                       Alpha youth cursus, kennis­ma­ken met het chris­te­lijke geloof

wanneer:            elke dinsdag van 20 april t/m 22 mei + zon­dag 30 mei 2021

hoe laat:              van 16.00 tot 17.30 uur

waar:                    Online via Zoom

vragen:                 06-23436049 (Whatsapp) of info@jongbisdomhaarlem.nl

aanmelden:       www.jonge­kerk.nl