Welkom bij Alpha! De cursus om het christelijk geloof te ontdekken

Date :
start 4 maart 2020
Venue :
In de Luifel aan de Kromme Spieringweg 400 in Vijfhuizen.

Heb jij vragen over het leven en geloof? Doe Alpha! Vele mensen gingen je al voor en stelden vragen, deelden, ontmoetten en vonden antwoorden.

 

In 10 bijeenkomsten ontdek je wat het christelijk geloof inhoudt. Er is alle ruimte om het gesprek aan te gaan en je vragen en ideeën te delen. Elke bijeenkomst begint met een maaltijd om elkaar beter te leren kennen. Daarna volgt een inleiding, koffie/thee en is er gelegenheid om in kleine groepen verder te praten. Alle vragen kunnen gesteld worden. Samen zoeken we naar antwoorden.

 

Alpha is dé plek voor iedereen die nieuwsgierig is en antwoorden wil zoeken op vragen over leven en geloof. Elke bijeenkomst staat een ander onderwerp centraal, bijvoorbeeld:

  • Is er meer?
  • Wie is Jezus?
  • Bidden: waarom en hoe?
  • De Bijbel lezen: waarom en hoe?
  • Hoe zit het met de kerk?

 

Wanneer?

Op woensdagavond van 4 maart t/m 13 mei 2020, van 18.30 tot 21.00 uur. Op woensdag 8 april hebben we een speciale activiteit.

 

Waar?

In de Luifel aan de Kromme Spieringweg 400 in Vijfhuizen.

 

Kosten?

Deelname aan Alpha is gratis.

 

Meer informatie of aanmelden?

Wil je meer weten over Alpha of over ervaringen van anderen? Kijk dan eens op: alphacursus.nl. Heb je nog vragen, neem dan contact op met Marcel van Lochem via alpha-haarlemmermeer@outlook.com.