Hemel op stelten: de Kisi Kerstmusical

Zaterdag 17 december, doe je mee?

Deze zomer vond voor de tweede keer in Hoofddorp de Kisi zomerweek plaats. Meer dan 30 kinderen studeerden de musical de Barmhartige Vader in. Vlak voor kerst gaan we opnieuw een musical instuderen. Deze keer een kerstmusical! We doen dat in één dag. Deze bijzondere dag vindt plaats op zaterdag 17 december. We beginnen ’s ochtends om half 10 en aan het eind van de middag is de uitvoering.

Waar gaat de musical over? Hemel op stelten is een sympathieke, vrolijke musical die de aandacht vestigt op “het schandaal” dat onze Almachtige God uit liefde voor de mensen de hemel heeft verlaten om een hulpeloze baby te worden.

De musical Hemel op Stelten vertelt het kerstverhaal vanuit het perspectief van de engelen. Het beroemde engelenkoor komt voor een speciale repetitie bij elkaar. Maar de engelen weten eigenlijk nog niet waarvoor ze oefenen. De engelboodschapper Angela informeert bij de grote engel Gabriël naar de opdracht en hoort dat ze de menswording van God mogen verkondigen. De engelen zijn verbaasd: waarom zou God de hemel verlaten en naar de aarde willen gaan? Volledig onder de indruk, leren ze dat God zoveel van de mensen houdt dat hij bereid is om dat op zich te nemen en nog veel meer. Dan komt het grote moment, het engelenkoor verkondigt aan de herders dat de langverwachte redder eindelijk geboren is.

Een prachtige musical dus en de beste manier om helemaal in de kerststemming te komen! Je kunt je opgeven via het emailadres musical@hjoannesdedoper.nl

De kosten voor deelname zijn 15 euro per kind. We hopen dat weer heel veel kinderen mee willen doen en nodigen alvast iedereen uit om zaterdag 17 december deze sprankelende kerstmusical te komen bekijken! Meer informatie over de kaartverkoop en toegang in de volgende Info en via alle andere kanalen.

En denk je…. ik wil mij alvast goed voorbereiden en de liedjes goed oefenen…. het kinderkoor is inmiddels begonnen met liedjes uit de musical in te studeren. Je kunt iedere woensdagavond mee komen oefenen van 18.30 uur tot 19.15 uur