Eerste Heilige Communie

Info-avond Eerste Communie

Op maandag 26 oktober is er een informatieavond over het voorbereidingstraject voor de Eerste Heilige Communie 2020-2021. Alle kinderen vanaf groep 4 kunnen hier aan deelnemen. De info avond is in de kerk en start om 20:00 uur. Graag even aanmelden bij de werkgroep (zie gegevens hier beneden). Uiteraard houden we voldoende afstand om deze avond veilig te kunnen houden.

Het voorbereidingstraject is een serie van bijeenkomsten gedurende het jaar op de zondagen rond de familievieringen waarbij we ook de ouders en broertjes en zusjes betrekken. Op deze manier is iedereen betrokken en daarmee leuk om te doen voor de communicantjes. De werkgroep Eerste Communie start dit jaar met een nieuw team: Susanne Traudes, Tina Andryos en Ivonne van de Water.

Meer informatie over de Eerste Communie en aanmelden voor de Infoavond, kijk op de website: https://www.hjoannesdedoper.nl/eucharistie/

Aanmelden INFO-avond


Gezien het beperkt aantal plaatsen vanwege corona, is het nodig aan te melden via ons online reserveringssysteem. Kies uit het veld “vieringen” de INFO avond.