Vorsmel

Info-bijeenkomst Vormsel

Op zondag 8 november houden we de info-bijeenkomst na de viering van 10:00 uur voor het vormseltraject 2020-2022. Wil je graag de volgende stap zetten en je geloof verdiepen samen met leeftijdsgenoten, dan ben je van harte welkom bij deze bijeenkomst. Deze zal worden gehouden in de kerk van de Joannes de Doper parochie.

Vormsel voorbereidingstraject. Leuk, gezellig en leerzaam om met je leeftijdgenoten je voor te bereiden op het Vormsel. Alle bijeenkomsten worden gehouden in Hoofddorp of Nieuw- Vennep Een keer per  maand, op zondagochtend komen de vormelingen bijeen voor de voorbereiding. Ook voor de ouders, de broers en zussen zijn er activiteiten. We zijn met z’n allen bij de Familieviering die er aansluitend wordt gehouden. Zo praten, bidden, werken we samen toe naar het feest van het Heilig Vormsel. Ons project begint in november en duurt twee jaar.

Op zaterdagavond 17 oktober, 19:00 uur, worden onze senioren gevormd en junioren (eerste jaar) in 2021. Deze viering zal ook te zien zijn via ons YouTube kanaal.

Meer informatie of aanmelden voor de infoavond, kijk op onze website voor contactgegevens: https://www.hjoannesdedoper.nl/vormsel/