Home

Familievieringen
Enkele keren per jaar zijn er speciale vieringen voor families. Iedereen is welkom, van jong tot oud. Meestal begeleid het kinderkoor de viering, we passen de viering ook altijd aan zodat deze voor iedereen te volgend is en iedereen deelnemen aan de viering. Speciale vieringen zijn er uiteraard rondom Kerst en Pasen, maar denk ook aan dierendag, Sinterklaas of de startviering die jaarlijks in september plaatsvind.


Vieringen voor Peuters en Kleuters
Vieringen voor jonge kinderen van 2-6 jaar: speelse thematische vieringen met liedjes, soms een dansje of instrumentjes, een eenvoudig gebedje en een poppenspel of mooi prentenboek. Samen met papa en/of mama in de kapel of in een kring voorin de kerk op het liturgisch centrum. Bij voldoende bezetting van de werkgroep ongeveer vier maal per jaar.

Met kerst speciaal voor jonge kinderen ‘de kinderviering’: genieten van kerstliedjes en het toneelspel door oudere kinderen en zelf verkleed komen als herder, engel of schaap. Met Palmpasen een tafelpoppenspel, graan zaaien en bij mooi weer nog even in de tuin spelen.


Contact Familievieringen
Jeroen Traudes
Peuter en Kleuter vieringen
Inge Alderden


Mail: aj_alderden@online.nl?subject=Vraag via website over Peuter en Kleutervieringen Mail: jeroen@traudes.nl?subject=Vraag via website over famileviering