Home

Catechese voor Scholen

De schoolcatechesewerkgroep, bestaande uit ouders van kinderen op katholieke basisscholen, publiceert regelmatig in het parochieblad INFO, over wat op dat moment op de scholen aan de orde is.

Uiteraard informeren de scholen de ouders ook rechtstreeks via schoolkrant en /of ouderbrieven. Meer informatie is te verkrijgen bij de leerkrachten en bij de leden van de werkgroep.

Enkele malen per jaar sluit het thema van de familieviering aan bij de catecheseprojecten op de basisschool. Ook een bezoek aan de website van de stichting Arkade, www.arkade.nl, is de moeite waard.


Catechese in onze Parochie

In onze parochie zijn we gestart met catechese speciaal voor kinderen die de communie gedaan hebben. Op woensdagmiddagen een uurtje activiteiten rond geloof op een leuke manier die kinderen zal aanspreken.

Klik hier voor meer informatie. Kinder Catechese


Kerk of Bijbelse Tuin bezoeken?

Dat kan natuurlijk. Regelmatig ontvangen we groepen en klassen in en rond onze kerk. Neem gerust contact op met het secretariaat om een afspraak te maken en dan kijken we samen hoe het programma zo goed mogelijk kunnen ondersteunen.

Contact
Kinder-Catechese
Naida Kurum

Telefoon 06-40782220

Mail: naidakurum@hotmail.com?subject=Vraag via website over Catechese