Aanpassingen Corona-richtlijnen voor onze parochie

Kerk weer open voor vieringen

Beste Parochianen,

Nu de overheid bezig is met versoepelingen in kaart te brengen, er meer en meer mensen een vaccinatie gekregen hebben en de Paasdrukte voorbij is, is besloten om de vieringen weer open te stellen voor parochianen. Dit zal ingaan in het weekend van 17 en 18 April en houdt in dat er ook op de zaterdagavond weer een viering zal zijn.

Per week betekent dit:

  • Zaterdagen 19:00 uur Eucharistieviering
  • Zondagen 10:00 uur Eucharistieviering
  • Zondagen 12:00 uur Engelstalige Eucharistieviering

Voor bovenstaande vieringen is reserveren verplicht.

  • Dinsdag en donderdagen 18:45 Rozenkransgebed en 19:15 Eucharistieviering

Voor de vieringen zal gereserveerd moeten worden en er zullen maximaal 30 parochianen toegelaten worden in lijn met de regels van het bisdom. Daarnaast zullen de algemene regels uiteraard gelden, zoals 1,5 meter afstand en de plicht om een mondkapje te dragen als er gelopen wordt in de kerk en bij het in en uitgaan van de kerk.

Wij zijn blij dat we weer parochianen kunnen verwelkomen maar vragen wel dringend om alleen te komen als er een reservering met bevestiging is. We zullen het reserveringssysteem dat op onze website en de website van het bisdom staat weer open stellen vanaf zondagmiddag 11 april. De vieringen op zondagen zullen ook nog via de livestream te volgen zijn.

Begrafenissen
Vanwege de beperkte ruimte in de kerk is het maximaal aantal kerkgangers vastgesteld op 65 bezoekers.

Parochiebestuur

H. Joannes de Doper

Online Reserveren
Misintenties
Online Collecte