Repair Cafés Haarlemmermeer

Zolang de landelijke coronamaatregelen niet veranderen, blijven de Haarlemmermeerse Repair Cafés nog gesloten

De huidige maatregelen van anderhalve meter, maximaal aantal mensen in een ruimte en zoveel mogelijk thuisblijven, willen vooral de mensenstromen en contactmomenten sterk beperken. Nu het aantal besmettingen blijft stijgen, is er weinig aanleiding tot verruiming. Daarom heeft het bestuur van de Repair Cafés in Haarlemmermeer besloten ze tot 19 januari dicht te houden. Meerdere vrijwilligers en klanten in Lisserbroek, Nieuw-Vennep, Hoofddorp, Vijfhuizen, Spaarndam, Zwanenburg en Badhoevedorp, waar de zeven Haarlemmermeerse Repair Cafés zijn, vinden dat heel jammer, hoort het bestuur geregeld. Tegelijk durven veel vrijwilligers het nog niet aan weer te beginnen. De meeste klanten hebben er alle begrip voor, blijkt uit telefoontjes naar het bestuur.
Of ze na 19 januari weer voorzichtig kunnen beginnen hangt ervan af of de besmettingen dalen. Dan kunnen de maatregelen ook versoepeld worden.

Het laatste nieuws is steeds te lezen op de website repaircafehaarlemmermeer.nl en facebook.com/repaircafehaarlemmermeer. Telefonisch zijn de Repair Cafés bereikbaar op 06 16040860.