Home

Beheerscommissie
Parochiehuis & Fundament


We mogen ons gelukkig prijzen met een levendige parochie met veel werkgroepen, koren en vrijwilligers. Dus is het vaak druk in ons parochiehuis.

De beheerscommissie zorgt voor het beheer van het parochiehuis en Het Fundament, de planning, roosters en begeleidt evenementen en condoleance bij begrafenissen.

Werkgroep vrijwilligers

Om alle werkzaamheden goed te kunnen vervullen en het werk goed te verdelen kunnen we altijd nieuwe enthousiaste vrijwilligers gebruiken die kunnen helpen bij het schenken van koffie, ontvangen van gasten en schoon houden van alle ruimtes.

Interesse om te helpen? Neem contact op met de coördinator.Ruimte reserveren in het parochiehuis of contact coördinatoren beheerscommissie

Ria van der Veldt
mobiel: 06-11118955

Jos Eeken
 

Parochiehuis Mail: marievanderveldt@gmail.com;eekenfockens@gmail.com?cc=secretariaat@hjoannesdedoper.nl&subject=Vraag via website voor beheerscommissie

Ruimte reserveren in Parochiehuis of Fundament?

Gebruik maken van het parochiehuis en Fundament kan voor kerk-gerelateerde activiteiten.

Neem contact op met de beheerster voor het reserveren van een van de ruimtes. Klik op de knop hierboven om de beschikbaarheid te bekijken van ruimtes in Het Parochiehuis of Het Fundament.

Het Fundament huisregels gebruik