Parochiesecretariaat

Parochiehuis Joannes de Doper parochie Hoofddorp.

Voor tal van vragen over onze parochie en kerk kunt u terecht bij het parochiescretariaat. Het secretariaat is gevestigd in het parochiehuis naast onze kerk. Hier is op de eerste verdieping ook een kapel die tijdens de openingstijden van het secretariaat geopend is voor gebed. Daarnaast diverse ruimtes voor activiteiten en vergaderingen van werkgroepen.

Voor vragen over inschrijven in onze parochie, dopen, communie, vormsel, huwelijk, begrafenis, vieringen, speciale activiteiten en evenementen etc. kunt u terecht in ons secretariaat waar elke werkdag enthousiaste vrijwilligers klaar zitten om deze te beantwoorden.

Inschrijven Parochie

Wilt U inschrijven en op deze manier op de hoogte blijven van alle activiteiten binnen onze levendige geloofsgemeenschap, schrijf dan nu in. U ontvangt dan ook maandelijks ons parochieMagaZIN INFO. Inschrijven kan door het document in PDF hiernaast te downloaden, in te vullen en naar ons secretariaat te (e) mailen.

Inschrijfformulier Joannes de Doper Parochie Hoofddorp

If you want to register with our Parish, you will receive a monthly magazine and information to keep in touch with various activities in our Parish. Download the PDF form and send the form completely filed out to the parish office.

Uitschrijven parochie klik hier voor meer informatie

Vragen en Informatie

Neem contact met ons of of loop even binnen

Kruisweg 1073 - 2131CT Hoofddorp

023-5638145

maandag t/m vrijdag 09:00-12:00 uur

Stuur een bericht