Alpha Hoofddorp

Alpha Hoofddorp bijeenkomsten

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 19/10/2022
18:30 - 21:30

Locatie
Parochiehuis Joannes de Doper Hoofddorp

Categorieën


Wat zijn jouw levensvragen?
Schuif aan bij Alpha Hoofddorp!
Heb jij vragen over het leven en geloof? Wat is mijn doel in het leven? Doe Alpha! Vele mensen gingen je al voor en stelden vragen, deelden, ontmoetten en vonden antwoorden. De plek waar je jezelf mag zijn. De plek waar je alles mag delen. De plek waar je mag twijfelen. De plek waar je welkom bent. Tijdens tien interactieve en gezellige bijeenkomsten ontdek je wat het christelijk geloof inhoudt.

Alpha Hoofddorp
In 10 bijeenkomsten ontdek je wat het christelijk geloof inhoudt. Er is alle ruimte om het gesprek aan te gaan en je vragen en ideeën te delen. Elke bijeenkomst begint met een maaltijd om elkaar beter te leren kennen. Daarna volgt een inleiding, koffie/thee en is er gelegenheid om in kleine groepen verder te praten. Alle vragen kunnen gesteld worden. Samen zoeken we naar antwoorden.

Alpha is dé plek voor iedereen die nieuwsgierig is en antwoorden wil zoeken op vragen over leven en geloof. Elke bijeenkomst staat een ander onderwerp centraal, bijvoorbeeld:

Is er meer?
Wie is Jezus?
Bidden: waarom en hoe?
De Bijbel lezen: waarom en hoe?
Hoe zit het met de kerk?

Programma per avond
18.30-19.30 Welkom en gezamenlijke maaltijd;
19.30-20.00 Inleiding van het Thema;
20.00-21.00 Gesprek in groepjes:
21:00- 21:30 Plenaire terugkoppeling
21:30 Afsluiting met gebed.
Waar?
Parochie Joannes de Doper Hoofddorp Parochie, Het Fundament. De gewelvenkelder onder de kerk of Het Parochiehuis aan de Kruisweg 1073 in Hoofddorp.

Kosten?
Deelname aan Alpha is gratis. Maar we vragen wel een bijdrage voor de kosten van de maaltijd.

Meer informatie of Aanmelden?
Wil je meer weten over Alpha of over ervaringen van anderen? Kijk dan eens op: alphacursus.nl Heb je nog vragen of wil je je alvast opgeven voor nieuwe cursussen, neem dan contact op via het formulier op de website formulier in. Je krijgt dan een bevestiging van je aanmelding.