Open Dag Tiltenberg

Open Dag Tiltenberg

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 25/06/2022
09:00 - 14:30

Locatie
De Tiltenberg

Categorieën


Op zaterdag 25 juni 2022 organiseert de theologische opleiding Bonifatius¬instituut een Open Dag voor belangstellenden op de leslocatie De Tiltenberg in Vogelenzang.

Wil je meer weten over en sterker staan in jouw geloof, krachtiger om anderen te helpen hun weg te vinden in het geloof? Kom naar de Open Dag!

Op de Open Dag kun je kennismaken met het St. Bonifatius Instituut, het studie- en vormingscentrum van het bisdom Haarlem-Amsterdam, dat ook open staat voor belangstellenden van elders. Van harte welkom! Er zijn tal van mogelijkheden om te verdiepen en te studeren. Zo kun je een tweejarige introductiecursus Theologie doen, individuele vakken volgen of een volwaardige minor of major opleiding waarmee je kan voorbereiden op een aanstelling tot catechist of wijding tot permanent diaken.

Programma
We beginnen met een Eucharistieviering om 09:00 uur en vanaf 10.30 uur bieden we een programma, waarin stafleden uitleg geven over de opzet van de studie en mogelijkheden die de studie biedt. Het is de bedoeling dat belangstellenden een college bijwonen, verder zal een aantal studenten vertellen over hun motivatie voor de studie en hun ervaringen.

Er is uitgebreid gelegenheid uw vragen te stellen en met elkaar en met studenten die al op het Bonifatius¬instituut studeren in gesprek te gaan en ervaar hoe mooi het is om met velen samen op ontdekking te gaan. En dat is soms ook heel gezellig. Neem ook gerust iemand mee.

De Open Dag zal tot ongeveer 14.30 uur duren.

Informatie
Wil je meer informatie dan kun je terecht bij de studieprefect Diederik Wienen via e-mail: dwienen@tiltenberg.org of telefonisch 06 – 8325 7925. Bij hem kun je ook aanmelden voor de Open Dag.
Kijk ook op de website voor meer informatie: www.bonifatiusinstituut.nl